Podrà rebre el seu enviament a l’adreça de lliurament que ha triat durant el procés de compra, o si ho desitja, podrà recollir-lo a la nostra botiga física. Li enviarem un e-mail amb la confirmació de l’enviament.

Si decideix recollir la comanda a botiga, se li comunicarà el dia de l’arribada de la comanda per sms i caldrà que s’identifiqui amb el seu DNI i el nombre de la comanda.

Les adreces de lliurament i facturació no tenen per què coincidir.

Per a articles especials, fabricats sota comanda, el termini de lliurament serà indicat després de realitzar la comanda.

TERMINIS DE LLIURAMENT
Els terminis de lliurament per a comandes en el territori peninsular és de 24-48 hores, no es faran enviament a Balears, Canàries, Ceuta o Melilla.

Les comandes efectuades després de les 14:00 hores no seran tramitats fins el posterior dia laborable.

Les comandes per recollir en botiga tenen un període d’entrega d’entre TRES i CINC dies laborables, depenent del dia de la setmana en que realitzi la comanda.

Li garantim el lliurament de la seva comanda sempre que disposem d’estoc suficient i la comanda no es realitzi en dissabtes, diumenges o festius, i en aquest cas serà tramitat el primer dia laborable posterior.

COSTOS D’ENVIAMENT

NACIONAL PENINSULAR
Regional limítrof  // 0-5 kg  // 5,1 € (iva inclòs)

No es faran enviaments a Ceuta / Melilla / Illes Canàries

Les comandes per recollir en botiga, són gratuïts.

En el cas d’enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla i països de fora de la unió duanera comunitària, el client haurà d’abonar les despeses de duana corresponents.

INCIDÈNCIES A L’ENTREGA
Li enviararem un correu electrònic amb el codi de seguiment de l’enviament.

En cas de no poder realitzar el lliurament per absència de l’interessat, l’agència de transport deixarà una nota indicativa i intentarà contactar per telèfon amb el destinatari per fer un segon lliurament. En cas de no poder contactar amb el destinatari, l’enviament es posa en repartiment a l’endemà. Després de dos intents fallits, el client haurà de contactar amb l’agència de transports i disposarà de deu dies naturals a comptar a partir de l’segon intent de lliurament, per recollir-lo en el lloc indicat per l’agència de transports. Vençut dit plaça, l’article retornarà als nostres magatzems i procedirem a la devolució de l’import abonat.

Els articles per recollir en botiga, romandran durant quinze dies naturals a la botiga, comptant des del primer dia laborable posterior a el de l’enviament de l’e-mail d’avís a client. Vençut aquest termini, l’article retornarà als nostres magatzems i procedirem a la devolució de l’import abonat.

Per a qualsevol altra consulta dirigir-se a info@flowpirineu.com o al telèfon 689 703 438